Focus Academy Logo

Naast de training Focus Management bieden we vervolgtrainingen aan: trainingen of workshops van een dagdeel met extra verdiepende vaardigheden voor meer focus. In de training Inbox to Zero leer je grip te krijgen op je inbox en het overzicht te bewaren op je taken en planning. De training Snellezen voor Professionals helpt je om sneller en effectiever informatie op te nemen.

Inbox to Zero

De effecten van een te volle mailbox op ons brein zijn niet te onderschatten. Het is een van de grootste bronnen van afleiding en stress.

In deze training ontdek je hoe je elke dag kunt afsluiten met een lege inbox en hoe je ervoor zorgt om geen zaken meer over het hoofd te zien. Door grip te krijgen op alle inboxen die je hebt (mail, Whatsapp, chat, etc.), voorkom je te verdrinken in een overdaad aan berichten.

Ook leer je het verschil tussen stress en werkdruk beter te begrijpen, waardoor je effectiever om kunt gaan met je werklast.

Tot slot leer je hoe je je taken, agenda en toezeggingen kunt organiseren zodat je een helder overzicht behoudt. Hierdoor zul je meer rust ervaren in je werkdag, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en meer tijd hebt voor belangrijke taken.

Duur: Dagdeeltraining (3,5 uur).
Taal: Nederlands of Engels.
Aantal deelnemers: Maximaal 12.

Overzicht

  • Ontdek hoe je iedere dag een lege inbox kunt hebben.
  • Creëer rust, overzicht en controle.
  • Interactie: ruimte voor eigen inbreng en vragen.
  • Inclusief een handzaam beslissingsmodel.

“Vanmorgen deze training gevolgd. Wat een verademing! Trainer Nina is gebalanceerd in haar uitleg, interactie met deelnemers en zet gelijk aan tot actie gedurende de training. Ook goed om tips van andere deelnemers te horen en toe te passen in de praktijk. Resultaat: een opgeruimde inbox, agenda en rust in mijn hoofd. Dank! 10/10”
— Ingrid (bron: Springest)

(Nog) geen events in de toekomst

Snellezen voor Professionals

Een steeds groter deel van de Nederlandse beroepsbevolking ervaart stress door de vele informatie die ze te verwerken krijgen om hun werk goed te kunnen uitvoeren.

Dagelijks besteden we flink wat tijd aan het opnemen, verwerken en reproduceren van kennis. Door te investeren in vaardigheden om sneller en effectiever informatie op te nemen, verhoog je je productiviteit.

In deze training leer je hoe je je brein beter kunt gebruiken om effectiever informatie op te nemen en daardoor meer tijd te winnen. Je gaat aan de slag met verschillende methoden en zult aan de hand van een voor- en nameting direct resultaat zien.

Je productiviteit gaat zichtbaar omhoog, je leerprestaties verbeteren en je stress zal verminderen.

Duur: Dagdeeltraining (3,5 uur).
Taal: Nederlands of Engels.
Aantal deelnemers: Maximaal 12.

Overzicht

  • Beproefde snelleesmethodes voor een hoger tekstbegrip.
  • Voor- en nameting van de leessnelheid.
  • Informatie over effectief lezen van het beeldscherm.
  • Interactie: ruimte voor eigen inbreng en vragen.
  • Inclusief werkboek, pen en het boek Haal meer uit je hersenen van Mark Tigchelaar.

“Absolute aanrader. Ruim 2,5 keer sneller gelezen en tekstbegrip ook aanzienlijk verbeterd. Trainer legt de oefeningen duidelijk uit. Kortom, zeer leuke waardevolle training met direct resultaat! 10/10”
— Katja (bron: Springest)

Bedragen zijn in euro, inclusief 21% BTW.
Op al onze trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Focus Academy Brochure

In de Focus Academy brochure vind je het complete incompany trainingsaanbod, inclusief de prijzen.