Focus Academy Logo

Focus Academy wil mensen de positieve effecten van meer focus laten ontdekken. Inmiddels hebben meer dan 100.000 mensen wereldwijd trainingen bij de Focus Academy gevolgd en bestaat het team uit zo’n 20 focus experts.

Focus is een vaardigheid

In onze trainingen en inspiratiesessies ontdek je hoe de hersenen met aandacht en concentratie omgaan en welke routines je kunt inzetten om deze optimaal te benutten. Focus Management heeft een positief effect op je productiviteit, stress en (werk)geluk.

Onze aanpak

Wij vertalen wetenschap naar de praktijk. We zetten inzicht en begrip van het brein om in praktische handvatten en werken stap-voor-stap toe naar het aanleren van een positieve gedragsverandering. Om het langetermijneffect van onze Focus Management trainingen te verhogen, bieden we deelnemers optioneel een persoonlijk en kosteloos coachingstraject aan.

Kwaliteit en resultaatgarantie

Om de hoge kwaliteit van onze trainingen te waarborgen, hechten we veel waarde aan feedback. Daarom laten we onze trainingen voortdurend evalueren. In 2023 hebben we het NRTO-keurmerk behaald: een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Focus Academy staat garant voor het resultaat en je kunt te allen tijde kosteloos een opfriscursus bij ons volgen.

Meer informatie

Contact & bedrijfsgegevensMaak kennis met ons teamAlgemene voorwaardenNRTO-keurmerkFAQ