Focus Academy Logo

Focus AAN/UIT (jubileum editie)

Vijf jaar geleden verscheen Focus AAN/UIT en nog altijd is het boek een groot succes. In dit boek laten Mark Tigchelaar en Oscar de Bos aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu.

Focus AAN/UIT (Jubileumeditie)

Focus AAN/UIT (100.000+ verkocht)

Mark Tigchelaar en Oscar de Bos laten aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus kunnen krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle.

Focus AAN/UIT (Nederlandse editie)Focus ON/OFF (Engelse editie)

Focus Bites

In navolging van hun boek Focus AAN/UIT behandelen Mark Tigchelaar en Oscar de Bos in Focus Bites een verzameling aan life hacks: wat werkt wel en wat werkt niet om je focus te bewaren? In hapklare hoofdstukken weten ze steeds een wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar de praktijk waarbij de antwoorden op sommige vragen je nog zullen verbazen.

Focus Bites

Feedback

Heb je een indhoudelijke vraag, een goed idee of feedback over een van onze boeken, laat het ons weten!