Focus Academy Logo

Focus AAN/UIT (80.000+ verkocht)

Mark Tigchelaar en Oscar de Bos laten aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus kunnen krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle.

Focus AAN/UIT (Nederlandse editie)Focus ON/OFF (Engelse editie)

Focus Bites (10.000+ verkocht)

In navolging van hun boek Focus AAN/UIT behandelen Mark Tigchelaar en Oscar de Bos in Focus Bites een verzameling aan life hacks: wat werkt wel en wat werkt niet om je focus te bewaren? In hapklare hoofdstukken weten ze steeds een wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar de praktijk waarbij de antwoorden op sommige vragen je nog zullen verbazen.

Focus Bites

Lezen, Weten en Niet vergeten

In dit boek neemt Mark Tigchelaar je mee in acht breinprincipes om je hersenen beter te laten functioneren. Zo ontdek je in het boek hoe je informatie sneller kunt opnemen, niet meer afgeleid raakt en informatie langer kunt onthouden.

Lezen, Weten en Niet vergeten

Haal meer uit je hersenen

Dit is het eerste boek dat Mark Tigchelaar schreef over de werking van het brein. Het gaat in op de basis van snellezen, mindmappen en geheugentechnieken.

Haal meer uit je hersenen