Focus Academy Logo

Niveau:

Welk aanvangsniveau hebben de trainingen? (met andere woorden welke eventuele vereiste vooropleiding is nodig?)

Vooraf hoef je geen specifiek opleidingsniveau of werkervaring te hebben.

Wat is het niveau van de trainingen van Focus Academy?

Alle trainingen van Focus Academy zijn voor iedereen toegankelijk. Het is wél belangrijk dat je de taal waarin de training gegeven wordt, goed beheerst.

Studiebelasting:

Hoeveel studiebelasting (voorbereiding) heb je vooraf aan de training?

Er is voor geen van de trainingen studiebelasting of voorbereiding vooraf nodig. Onze trainer neemt je van A tot Z mee om je doelen voor de training te bereiken.

Certificaat:

Welke kwalificaties kunnen behaald worden met de trainingen?

Een certificaat is op aanvraag mogelijk (en is verplicht voor deelnemers via STAP budget) Een certificaat voor PE punten is ook mogelijk.

Aanmelding:

Hoe meld ik me aan voor een training?

Via onze site (https://www.focusacademy.com/) kun je je aanmelden voor onze trainingen met open inschrijving. Onze site leidt je door naar Ticket Tailor.

Krijg ik altijd een bevestiging van mijn inschrijving?

Je krijgt altijd een bevestiging van Ticket Tailor en een mail van Focus Academy met alle informatie over de training waarvoor je je ingeschreven hebt.

Op locatie trainingen:

Wat moet ik meenemen naar de training op locatie?

Voor de training Focus Management en Inbox to Zero op locatie hoef je niets mee te nemen. Voor de training Snellezen voor Professionals is het handig als je eigen (vak) literatuur meeneemt om de methode op te oefenen.

Waar worden de open trainingen op locatie gegeven?

De open trainingen op locatie vinden meestal plaats bij BCN Amsterdam of BCN Utrecht CS De locatie van de in-company training wordt bepaald door de klant.

Online trainingen:

Wat heb ik nodig voor een online training?

Voor alle online trainingen heb je goedwerkende wifi nodig. Uiteraard een laptop/computer. Verder is het belangrijk om een rustige plek uit te zoeken waar je de training kunt volgen.

Met welk programma werkt Focus Academy voor de online training?

De online trainingen verlopen via Teams van Focus Academy. Je ontvangt de link voor de training per mail, ongeveer een week voordat de training plaatsvindt.

Kan ik de training op een andere dag volgen als de verbinding en of Teams niet werkt of is gelukt?

Je mag altijd de online training opnieuw volgen als het niet is gelukt met Teams.

Wanneer krijg ik het trainingsmateriaal voor de training?

In de bevestiging, die je ontvangt na je inschrijving, staat een link om je adres in te vullen. Het materiaal wordt naar het opgegeven adres (kantoor of privé) gestuurd, je ontvangt een mail van ons verzendbedrijf Pack & Parcel met de track&trace code.